ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ιστορία Ντραγκίτσεβιτς αναδεικνύει τον… μονόδρομο για τη λύση του απαγορευτικού μεταγραφών

Η ιστορία που ξεκίνησε με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αποδεικνύει περίτρανα γιατί ο Άρης θα πρέπει… χθες να δώσει τέλος στο πρόβλημα του απαγορευτικού μεταγραφών.

Το ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα, το ποιος άλλαξε τους όρους μιας προφορικής (έχει σημασία…) συμφωνίας και πώς και γιατί είναι θέμα που αφορά τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Αυτό που αποδεικνύει ο Ντραγκίτσεβιτς είναι ότι ο Άρης δεν μπορεί και δεν πρέπει να πορευτεί άλλο υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών, διότι θα παραμείνει εγκλωβισμένος στις διαθέσεις παικτών που θα γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Η ΚΑΕ έχει κάνει συγκεκριμένα και μεγάλα λάθη στην υπόθεση Ντραγκίτσεβιτς, όχι όμως τώρα που οφείλει ένα μικρό ποσό στον Μαυροβούνιο, αλλά το περσινό καλοκαίρι.

Τότε είχε όλο το… γήπεδο μπροστά της για να καταγγείλει το συμβόλαιό του με την… εμφάνιση που είχε ο παίκτης όταν ήρθε για προετοιμασία, αλλά δεν το έκανε.

Και δεν το έπραξε γιατί ήταν εγκλωβισμένη, διότι δεν είχε άλλη εναλλακτική λύση και κλήθηκε να καλύψει ένα συμβόλαιο άνω των 100.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν το άξιζε, όχι βάσει του βιογραφικού του και του ταλέντου του, αλλά βάσει του επαγγελματικού και της εικόνας που είχε πέρσι.

Αυτά θα πρέπει να αποφύγει αυτό το καλοκαίρι…

To Top