ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κίνηση για το άνοιγμα του Άρη στις ακαδημίες

Είναι προφανές και το επισήμαναμε άμεσα ότι οι πρόσφατες ραδιοφωνικές δηλώσεις του Θόδωρου Καρυπίδη σε ότι αφορά τις ακαδημίες ήταν επιεικώς λανθασμένες.

Όπως είχαμε επισημάνει, ο Άρης είναι ένας σύλλογος με παράδοση πριν (πολλά πράγματι) χρόνια στις ακαδημίες, έχει εκ των πραγμάτων διείσδυση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες… Με ότι συνεπαγέται αυτό. Κι όμως, ειπώθηκε κάτι λάθος.

Στην πράξη πλέον, φαίνεται ότι ο Άρης κάνει μια δυναμική κίνηση για το άνοιγμά του στις ακαδημίες…

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Ειρήνη Καρυπίδη σε συνέντευξή της σε ιταλικό σάιτ είχε τονίσει: «Ο Αρης έχει ακαδημίες και πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε το νέο μας σχέδιο για ουσιαστική ενίσχυση των ακαδημιών μας. Ο προγραμματισμός των πραγματικών διαρθρωτικών αλλαγών έχει ολοκληρωθεί και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα το επόμενο διάστημα».

Οι ανακοινώσεις ήρθαν χθες… Όπως αναφέρεται σχετικά: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ίδρυση και κατ’ επέκταση την έναρξη λειτουργίας του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS». 

Βασικός στόχος είναι η ενεργή ένταξη ακαδημιών στην οικογένεια του ΑΡΗ, προωθώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη διάδοση της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του ΑΡΗ με σεβασμό στην ιστορία και την πορεία του ιστορικού Συλλόγου μας”.

Πλέον υπάρχει αρκετός δρόμος για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια σημειολογικής σημασίας κίνηση από τους κιτρινόμαυρους.

To Top