ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Καετάνο για τους λόγους που παρέμεινε στον Άρη, τη φετινή χρονιά και τις φιλοδοξίες της για την επόμενη!

Η Τζου Καετάνο ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια τη φετινή αγωνιστική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα του Άρη, με τους ιθύνοντες των «κίτρινων» να εξασφαλίζουν από νωρίς το πολυπόθητο «ναι» της Βραζιλιάνας, παρά τις προτάσεις που είχε και από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά, τα όσα είπε η ίδια στην Arena Press:

«Ένα από τα κίνητρά μου για να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη και φυσικά στον Άρη ήταν ο σύζυγός μου, ο οποίος μ΄ ενθαρρύνει και με βοηθάει να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Όταν έχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος σε βοηθάει να εξελίσσεσαι, σε στηρίζει στις δύσκολες στιγμές, τότε η δουλειά σου γίνεται καλύτερη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζου για τον σύζυγό της, Χρήστο Μαντζιούνη, ο οποίος είναι το μεγάλο της στήριγμα, για να προσθέσει: «Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με όλους τους ανθρώπους της ομάδας τη φετινή χρονιά».

Θα σκεφτόταν να φύγει από τη Θεσσαλονίκη; «Για την ώρα δεν το σκέφτομαι. Εδώ έχω τα πάντα…. Έχω την ομάδα του Άρη, που με βοηθάει, το σπίτι μου και όλη την υποστήριξη, που χρειάζομαι. Στο μέλλον ποιος ξέρει; Για την ώρα, πάντως, ανήκω στον Άρη…».

Όσον αφορά στην περσινή, πρώτη της χρονιά με τη φανέλα του Άρη είχε να πει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα όσα έζησα φέτος με την ομάδα του Άρη. Όλα τα κορίτσια στην ομάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και οι φίλοι της ομάδας, που μας στήριξαν. Ελπίζω, η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από τη φετινή», ενώ ερωτηθείσα για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και τι σημαίνει για την ίδια, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄ αυτό. Αποδεικνύει ότι βελτιώνομαι, ότι ο κόουτς κάνε πολύ καλή δουλειά. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλα τα κορίτσια…. Πάντως, αναμφισβήτητα αυτό είναι αποτέλεσμα προπόνησης…».

Τέλος, η Καετάνο αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες της την επόμενη χρονιά: «Στόχος μου είναι η ομάδα να παίξει καλό βόλεϊ. Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, να βοηθάω την ομάδα μου και αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε θα είμαι και εγώ πολύ χαρούμενη!».

To Top