Η ΚΑΕ Άρης για την κλήση του Τολιόπουλου στην Εθνική

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λετονία στη Ρίγα με τον Βασίλη Τολιόπουλο του Άρη να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Η Εθνική ανδρών, μια ημέρα μετά την σπουδαία νίκη επί της Σερβίας με 97-92, προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στο ΟΑΚΑ και μετά το φινάλε του προγράμματος ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί της Κυριακής (26/2) για τη Ρίγα της Λετονίας και τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του FIBA World Cup .

Αυτοί είναι οι Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Νίκος Χουγκάζ.

Η ΚΑΕ Άρης με ποστάρισμα της στο Facebook ενημέρωσε για την κλήση του Βασίλη Τολιόπουλο, έδωσε τα συγχαρητήριά της για τη νίκη κόντρα στην Σερβία, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το ματς κόντρα στην Λετονία.

To Top