Η ΚΑΕ κάλεσε τον Τζέιμς σε απολογία!

Η ΚΑΕ Άρης με εξώδικο κάλεσε τον Ντομινίκ Τζέιμς σε απολογία γιατί δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Ντόνετσκ για τον αυριανό αγώνα του Γιούροκαπ. Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ τονίζει πως θα μπλοκάρει οποιαδήποτε επιθυμία του παίκτη να παίξει σε άλλη ομάδα, αν δεν τηρηθούν οι όροι του συμβολαίου τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Ντομινίκ Τζέιμς παραβιάζοντας το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, δεν παρουσιάστηκε σήμερα (23/01) το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για την προγραμματισμένη αναχώρηση των «κίτρινων» στο Ντόνετσκ, ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Last 16 στο Eurocup.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε εξωδίκως τον παίκτη σε απολογία στα γραφεία της εντός 24 ωρών, ώστε ο τελευταίος να συνεχίσει την τήρηση του εν ισχύ συμβολαίου τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να παραχωρήσει στον συγκεκριμένο αθλητή την κάρτα ελευθέρας (letter of clearance), ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα”

To Top