Η ΚΑΕ περιμένει απαντήσεις, αλλά και την καλή θέληση των παικτών

Η νέα πρόταση για τους διακανονισμούς των παικτών που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος είναι άλλο ένα βήμα προς την κατεύθυνση εξεύρεσης της “χρυσής τομής”. Πρέπει και οι παίκτες να κάνουν άλλο ένα βήμα γιατί διαπιστώνουν ότι η κατάσταση στην ΚΑΕ έχει αλλάξει.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο η πρόταση που κατατέθηκε χθες και που είναι βελτιωμένη, να γίνει αποδεκτή στο 100%. Η προσπάθεια, όμως, θα συνεχιστεί, γιατί ο Άρης δεν έχει άλλη λύση. Πρέπει να διακανονίσει τις οφειλές του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τις βρει μπροστά του να του… εμποδίζουν την ύπαρξή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης με άνισους όρους.

Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία θα τηρηθούν. Ο Άρης δεν μπορεί να ξεπληρώσει όλα όσα χρωστάει και άμεσα. Επίσης, δεν μπορεί να δώσει σε όλους τους παίκτες εγγυήσεις για όλα τα ποσά που πρέπει να πληρώσει. Οι παίκτες οφείλουν να δείξουν καλή θέληση, να συμφωνήσουν… Είναι λογικό να θέλουν διασφάλιση, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πως αν δεν υπάρχει Άρης, δεν θα πληρωθούν ποτέ χρήματα δεδουλευμένα.

Η διοίκηση Αρβανίτη προτείνει αυτούς τους διακανονισμούς, γιατί αυτά μπορεί να δώσει. Θα ήταν ανέντιμο να πει ότι μπορεί να πληρώσει περισσότερα από όσα έχει και να βάλει και πάλι την ΚΑΕ σε μπελάδες, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες.

 

To Top