ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΚΑΕ υπενθύμισε στους κατόχους διαρκείας τα προνόμιά τους…

Με χθεσινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η ΚΑΕ υπενθύμισε στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας τα προνόμια που έχουν μέσω της συνεργασίας της ομάδας με την κλινική “Άγιος Λουκάς”.

Ανέφερε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ:

Για τους κατόχους διαρκείας όλων των κατηγοριών και τις οικογένειές τους:
* Ψηφιακή μαστογραφία και τεστ PAP με 40 ευρώ το άτομο.
* PSA (Προστατικό αντιγόνο) με 20 ευρώ το άτομο
* Απεριόριστες επισκέψεις όλο το 24ωρο στις ειδικότητες Παιδιάτρου, Παθολόγου, Καρδιολόγου και Γυναικολόγου με προνομιακή τιμή 20 ευρώ ανά επίσκεψη.
* Έκπτωση 20% σε πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).
* Έκπτωση 10% για νοσηλεία στο ποσό της συμμετοχής των ασφαλισμένων χωρίς όριο και 15% για τους ανασφάλιστους (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).
* Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγουσας εισαγωγής (εντός του Νομού Θεσσαλονίκης).
Ειδικά για τους κατόχους διαρκείας gold ΚΑΙ PLATINUM
* Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία και τεστ PAP ή PSA ένα ανά έτος και ανά κάτοχο.

Τα ραντεβού για την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας θα κανονίζονται με επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με τον ΧΟΡΗΓΟ στα τηλέφωνα 2310-390544 και 2310-390942 όπου θα δηλώνει και ότι έχει εισιτήριο διαρκείας και τα στοιχεία αυτού. Ώρες επικοινωνίας: 07:00 – 23:00 Δευτέρα ως Παρασκευή. Τα ραντεβού θα προγραμματίζονται το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 24 ωρών. Ο δικαιούχος θα προπληρώνει την υπηρεσία κατά την προσέλευσή του στην Κλινική, σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο του ΧΟΡΗΓΟΥ, οπότε αι θα παρέχεται από το ΧΟΡΗΓΟ η έκπτωση του άρθρου 1 της παρούσης σύμβασης. Χρήση ΕΟΠΥΥ δεν γίνεται στα πρωτοβάθμια περιστατικά.

Για την παροχή δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας ο δικαιούχος θα απευθύνεται στον γιατρό του και θα προγραμματίζει μαζί του την εισαγωγή. Σε περίπτωση που δεν έχει θεράποντα ιατρό μπορεί να απευθυνθεί στην Κλινική του ΧΟΡΗΓΟΥ τηλ: 2310-380000 για χρόνια περιστατικά από 07:00 – 23:00 Δευτέρα ως Παρασκευή και όλο το 24ωρο για επείγοντα. Κατά την εισαγωγή του θα δηλώνει ότι είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και τα στοιχεία αυτού και αν έχει κάποια ασφάλεια δημόσια ή ιδιωτική. Η πληρωμή των δαπανών νοσηλείας θα γίνεται με το εξιτήριο του αποδέκτη των υπηρεσιών σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΧΟΡΗΓΟΥ, οπότε και θα παρέχεται από το ΧΟΡΗΓΟ η έκπτωση.

Για την πραγματοποίηση όλων των παροχών είναι απαραίτητο ο δικαιούχος να έχει μαζί του το εισιτήριο διαρκείας, κάποιο αποδεικτικό ταυτότητας και τα στοιχεία του να υπάρχουν στην κατάσταση που έχει δοθεί στην ΟΜΑΔΑ. Σε έκτατες περιπτώσεις δεν είναι αναγκαία η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας εφ΄ όσον υπάρχει αποδεικτικό ταυτότητας και τα στοιχεία του υπάρχουν στην κατάσταση που έχει δοθεί από την ΟΜΑΔΑ και θα επιβεβαιώνεται ηλεκτρονικά από το ΧΟΡΗΓΟ.

To Top