ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η καθημερινή ενημέρωση σε Τερζή και η “κόκκινη γραμμή” της πειθαρχίας

Μπορεί να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τη στιγμή που έχουην καταλήξει οι άνθρωποι του Άρη στις τελικές τους αποφάσεις, αλλά όπως αναφέραμε εδώ και μέρες βρίσκονται σε… ανοιχτή γραμμή ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Πρόκειται για τη διαδικασία των παικτών που θα αποχωρήσουν και κάποιων που θα έρθουν. Ήδη το προηγούμενο διάστημα, έχει γίνει προεργασία από τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τόλης Τερζής ενημερώνεται καθημερινά για την πορεία των επαφών και τις ενέργειες για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Εδώ πρέπει να επισημανθεί κάτι σημαντικό: αυτό που ξεκαθαρίζεται από όλες τις πλευρές, σε όλα τα επίπεδα, έχει να κάνει με την “κόκκινη γραμμή” της πειθαρχίας.

Το χτίσιμο της νέας ομάδας θα έχει απαραίτητη προϋπόθεση την λειτουργία της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα και κυρίως την ευλαβική τήριξη των κανόνων πειθαρχίας που επιβάλλονται. Ήδη στη χρονιά που κύλησε, ο Άρης πληγώθηκε αρκετά στον τομέα αυτόν και πλέον είναι ξεκάθαρη η ανάγκη να μην παρεκλίννει ούτε σπιθαμή…

To Top