Η καινοτομία της ΚΑΕ με το Open ARIS Day!

Ένα από τα καινούρια πράγματα που θέλει να θεσμοθετήσει η ΚΑΕ Άρης είναι το OPEN ARIS DAY, μια νέα εκδήλωση με στόχο την προσέλκυση του κόσμου της ομάδας.

Στόχος της διοίκησης είναι η συγκεκριμένη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί περισσότερες από μία φορά μέσα στη σεζόν. Το OPEN ARIS DAY θα περιλαμβάνει ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση της ομάδας και θα υπάρχουν κατά τη διάρκειά της και εκπλήξεις για το κοινό!

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από την ΚΑΕ τις επόμενες ημέρες με τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο, να δίνει μια πρώτη «γεύση» με τα λεγόμενά του στην μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ξεκινήσει ένας νέος θεσμός,  το OPEN ARIS DAY, που θα είναι σε αμερικάνικα πρότυπα. Θα γίνουν κι άλλες πολλές τέτοιες εκδηλώσεις.

Αυτό είναι ένα από τα βήματα που θα κάνει η ΚΑΕ, ώστε να γίνει η αγαπημένη της καρδιάς μας αν δεν είναι ήδη, που για μένα είναι, για να ανοίξει και πάλι δίαυλος επικοινωνίας με τον καθημερινό Αρειανό. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που θα διατεθούν για πρώτη φορά και τα εισιτήρια διαρκείας».

To Top