ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η (καλή) αρχή είναι το… ήμισυ του παντός!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Το πόσο σημαντικό είναι ένα καλό ξεκίνημα ο Άρης το βίωσε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Φέτος, μετά την επιστροφή του από την τετραετή αυτοεξορία του, έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι, προκειμένου να θέσει από νωρίς πολύ υψηλούς στόχους!

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος, η κληρωτίδα έφερε ως πρώτο αντίπαλο του Άρη, την… Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:00! Μία ομάδα που είχε καταφέρει εξωαγωνιστικά, να εμποδίσει τους «κιτρινόμαυρους» από το να παλέψουν στα ίσια την άνοδο, από την πρώτη σεζόν της Φούτμπολ Λιγκ.

Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην πρώτη κατηγορία και η αλήθεια είναι πως πρέπει να… ξεπληρωθεί ένα ακόμα γραμμάτιο, από πλευράς «κιτρινόμαυρων». Οι «κιτρινόμαυροι» εν συνεχεία, στο πρώτο τους μας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα φιλοξενήσουν την Λάρισα.

Μάλιστα για τον Άρη, ακολουθεί εκ νέου εντός έδρας αναμέτρηση, καθώς φιλοξενούν την 3η αγωνιστική τον Λεβαδειακό! Μία εξαιρετική ευκαιρία για τον Άρη, απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν ως στόχο φέτος την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, να συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών.

Κι αυτό γιατί το δύσκολο -στα χαρτιά- πρόγραμμα του Άρη αργεί και είναι μετά την 7η αγωνιστική, όταν και φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τους «κιτρινόμαυρους».

Μέχρι τότε ο Άρης, θα κοντραριστεί με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι “κιτρινόμαυροι” λοιπόν, μαζί με τον κόσμο τους έχουν την δυνατότητα να κάνουν πράξη το ρητό του πάνσοφου ελληνικού λαού. Μία… καλή αρχή θα είναι το ήμισυ του παντός, για μία προσπάθεια φέτος, που ξεκινά με αισιοδοξία, αλλά πάντα στα πλαίσια του επιτρεπτού.

To Top