Η καλύτερη ώρα για να παίξετε…

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αίθουσα πόκερ στον κόσμο είναι το PokerStars.

Δεν υπάρχει ποτέ μια… ήσυχη ώρα στο PokerStars. Ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια μετρητών και τουρνουά σε λειτουργία.
Οι περισσότεροι online παίκτες πόκερ δεν έχουν την ελευθερία να αφιερώσουν ολόκληρες ημέρες για το αγαπημένο τους παιχνίδι. Ακόμη και οι πολλοί σταθεροί παίκτες που κερδίζουν συχνά, έχουν και άλλες υποχρεώσεις. Επομένως, ποια είναι η καλύτερη ώρα να παίξει κανείς online poker; Σύμφωνα με μετρήσεις και αναλύσεις, μπορεί να γίνει γνωστό ποια είναι η πιο πολυάσχολη ημέρα ή ώρα στο PokerStars.

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι, από όλες τις ημέρες της εβδομάδας, η Δευτέρα είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα στο PokerStars. Στις 3 μ.μ. η Δευτέρα έχει τον υψηλότερο αριθμό των παικτών – συνήθως γύρω στους 230.500 παίκτες. Η επόμενη καλύτερη στιγμή για να συνδεθείτε είναι η Τρίτη, για ακόμα μια φορά περίπου στις 3 μ.μ.

Αν και θα περίμενε κανείς να ισχύει το αντίθετο: γενικά την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή υπάρχει περισσότερη ησυχία από άλλες μέρες. Εκτός αυτού, η κυκλοφορία παραμένει με υψηλά επίπεδα όλη την ημέρα, αντίθετα με άλλα online poker sites.

To Top