“Η καμένη γη, το στοίχημα του Μιλίνκοβιτς και η εκστρατεία της Βέροιας”!

O Πολυδεύκης Γκουρλάκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με τη Βέροια και τα εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Βέροια, για το έργο του Μιλίνκοβιτς και τη συνεργασία του με τον Λόντσαρ, για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τις ακαδημίες της ομάδας και για το θέμα τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

 Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε γενικά για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα για να φτιαχτεί η ομάδα: «Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Δε θέλω να μιλάω σαν πολιτικός, αλλά παραλάβαμε μια καμένη γη. Δε ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε άσχημα αποτελέσματα και αλλαγή προπονητή. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και έρχονται και τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι στην αρχή».

 Για τον Μιλίνκοβιτς και τον Λόντσαρ, είπε: «Με τον Λόντσαρ συναντηθήκαμε τυχαία στο ματς με την Καλλονή και είπαμε και μερικά πράγματα για το παρελθόν. Σήμερα, έτυχε να είναι στο τιμόνι της ομάδας μαζί με έναν σοβαρό άνθρωπο, όπως ο κ. Μιλίνκοβιτς. Δουλεύει και με νέα παιδιά, κάτι που χρειαζόμασταν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Έχει κερδίσει τα παιδιά, γιατί μιλάει με τον καθένα ξεχωριστά και τους εξηγεί τι θέλει από αυτούς να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα επανήλθε πιο προσανατολισμένη, έχει μια σοβαρή τακτική. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Θέλει πάρα πολύ να βγαίνουν παίκτες για τις ακαδημίες».

 Για την εκδήλωση των ακαδημιών στην οποία παραβρέθηκε και για τη δουλειά που γίνεται σε αυτά τα τμήματα, ανέφερε: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που είδα εκατοντάδες παιδιά να είναι στις ακαδημίες μας. Ήταν εκεί και ο πρόεδρος, που είναι πολύ σημαντικό. Από φέτος, την εποπτεία για τις ακαδημίες την έχουμε μαζί ΠΑΕ και ΑΣ, και από του χρόνου θα την έχουμε εμείς εξ ολοκλήρου. Ήταν μεγάλη μου χαρά να βλέπω τους παίκτες της επαγγελματικής ομάδας να δίνουν το παρόν στον αγιασμό, γιατί δεν υποχρεώσαμε κανέναν να έρθει».

 Για το ματς με τη Βέροια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και τα εισιτήρια που ζήτησε η ΠΑΕ, τόνισε: «Δε μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Εγώ βλέπω μια ομάδα που έχει καλή ψυχολογία και είμαι αισιόδοξος.

Για τα εισιτήρια, αύριο θα παραλάβουμε κάποια που ζητήσαμε. Η συνεργασία μας με τη διοίκηση της Βέροιας είναι πολύ καλή και μας εξυπηρετεί πολύ καλά. Θα πάρουμε 2.000 εισιτήρια, αλλά θα υπάρχουν και εκδοτήρια. Οπότε, ο κόσμος μπορεί να είναι πολύ περισσότερος. Πρέπει να πάμε να ξελαρυγγιστούμε, αλλά δεν πρέπει να υποκύψουν σερ προκλήσεις, γιατί είναι κρίμα να πληρώνει η ΠΑΕ πρόστιμα. Από το πρωί, βάζουμε τα κίτρινα, πηγαίνουμε στη Βέροια και στηρίζουμε την ομάδα».

 Για το αν μπορεί ο Άρης να «σπάσει» το εμπάργκο για τις μεταγραφές, σημείωσε: «Πρέπει πρώτα να δούμε τι θα γίνει με το άρθρο 99, μετά έχει ο Θεός. Μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε».

 Για το θέμα του επενδύτη και τι θα γίνει αν έρθει κάποιος, υπογράμμισε: «Υπάρχει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όποιος έχει το ποσό που λέει η αύξηση, μπορεί να έρθει να το επενδύσει. Για το θέμα του επενδυτή, είμαι αισιόδοξος ότι μετά τον Δεκέμβρη, θα έχουμε σημαντικά πράγματα».

 Για τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, είπε: «Έχουμε αναλάβει εδώ και τέσσερις μήνες τη διοίκηση και είχαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά θέματα. Αυτό είναι ένα από αυτά. Όσον αφορά την επετειακή, είμαστε σε καλό δρόμο και θα υπάρχουν σύντομα και ανακοινώσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο».

 Για τα τι γίνεται με το πόρισμα, είπε: «Περιμένω να δω τι έγινε τα τελευταία χρόνια. Θα δούμε τι θα μας πει η NEXIA. Αν δε μας καλύψει αυτό το πόρισμα, θα κάνουμε άλλο, όπως έχει πει και ο πρόεδρος».

 Τέλος, για τον κόσμο του Άρη και τη στήριξη που προσφέρει στην ομάδα, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τον κόσμο, γιατί, παρά τις δυσκολίες, ανταποκρίνεται όσο μπορεί. Τέλος, θέλω να πω ξανά στους φιλάθλους μας να προσέχουν στη Βέροια».

To Top