ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… κανονική επιστροφή του Καμαρά και η ενέργεια του Μαντσίνι στην επίθεση

Ο Άκης Μάντζιος σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής, θα έχει δυο επιπλέον “χαρτιά” για την επιθετική γραμμή, αυτά των Καμαρά και Μαντσίνι.

Η χρησιμοποίηση… ανάγκης (για πολλούς και απελπισίας) του Αμπουμπακάρ Καμαρά κόντρα στην Λαμία, από το… αεροπλάνο στο γήπεδο, δεν έδωσε εκ των πραγμάτων αυτό που ζητούσε ο Άρης, την ουσία του γκολ. Ο 26χρονος επιθετικός αύριο θα είναι ένα σημαντικό ατού στην επίθεση του Άρη, δίνοντας το παρόν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπου η πρόκριση είναι μονόδρομος. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημείο αναφοράς και η… κανονική επιστροφή του, αναμένεται να δώσει άλλη οντότητα στην κιτρινόμαυρη επίθεση.

Παράλληλα, θα έχουμε και την επιστροφή του Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι απουσίαζε στο πρωτάθλημα λόγω καρτών, στερώντας  μία επιλογή από τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, εκεί όπου υπάρχει δικαιολογημένα μεγάλος προβληματισμός το τελευταίο διάστημα.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι στις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου, δίνοντας περισσότερη πίεση στον αντίπαλο και σίγουρα ενέργεια στην ομάδα.

To Top