ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η κανονική περίοδος τελειώνει στις 9/4, αλλά τα πλέι οφ είναι ακόμα στον αέρα!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, η οποία ολοκληρώνεται στις 9 Απριλίου, αλλά για τα πλέι οφ ούτε κουβέντα! Είναι πιθανό κάποιες ομάδες να παίξουν τέλη Απριλίου, περιμένοντας την… Ευρωλίγκα!

Βάσει του προγράμματος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν στις 12 Απριλίου και ολοκληρώνονται στις 26 Απριλίου. Αν σε αυτά θα παίξουν ο Παναθηναϊκός (που είναι πολύ πιθανό) και ο Ολυμπιακός (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα), τότε είναι απίθανο να υπάρξουν αγώνες αυτών των ομάδων στα ελληνικά πλέι οφ.

Ο ΕΣΑΚΕ προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί στο ενδεχόμενο της συμμετοχής των δύο ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Θα γίνουν οι δύο σειρές της α’ φάσης των ελληνικών πλέι οφ που δεν επηρεάζονται ή όχι; Θα περιμένει ο ΕΣΑΚΕ να ξεκινήσουν όλες οι σειρές την ίδια στιγμή ή όχι; Ερωτήματα που προς το παρόν παραμένουν αναπάντητα.

Πάντως θα είναι κατ’ ουσίαν αλλοίωση πρωταθλήματος αν η κανονική περίοδος ολοκληρωθεί 9 Απριλίου και τα ελληνικά πλέι οφ ξεκινήσουν τουλάχιστον 20 μέρες μετά, διότι οι ομάδες που δεν θα παίζουν στην Ευρωλίγκα, θα έχουν μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας…

To Top