Η Καρδίτσα τιμάει τον Κλεάνθη Βικελίδη στο φιλικό με τον Άρη!

Το φιλικό του Άρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή δεν θα είναι απλά ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Η θεσσαλική ομάδα έχει αποφασίσει να τιμήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη μνήμη του Κλεάνθη Βικελίδη, ο οποίος είχε υπάρξει προπονητής της Αναγέννησης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr “η Αναγέννηση, θα οργανώσει μια μίνι εκδήλωση με αφορμή το συγκεκριμένο μάτς όπου θα τιμηθεί  ο αείμνηστος προπολεμικός θρύλος του Αρη και της Εθνικής μας ομάδας, Κλεάνθης Βικελίδης, που πέρασε ως προπονητής και απο την Καρδίτσα.  Καταδεικνύεται μ’ αυτή την κίνηση η πλούσια ιστορία των δύο ομάδων και η αδιάκοπη δράση τους μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Επίσης την Κυριακή, θα λάβει χώρα και μια ξεχωριστή βράβευση καθώς θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στον τραγουδιστή του ύμνου της Αναγέννησης κ. Νταράλα και στον στιχουργό κ. Κατσαούνη. Ενας ύμνος που έκλεψε τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το 1993 και καθιερώθηκε ως πρώτο άκουσμα των “κιτρινόμαυρων” της Θεσσαλίας  στις εκδηλώσεις (όχι μόνο τις αγωνιστικές) της Αναγέννησης.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν σε φιλικό ή επίσημο μάτς στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας απο το 1998. Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Τη χρονιά εκείνη, ο Αρης αγωνίζονταν στησυγκεριμένη κατηγορία, λόγω της υποθεσης των δελτίων. Ηταν μάλιστα η πρώτη επίσημη συνάντηση σε πρωτάθλημα των δύο συλλόγων. Το μάτς έγινε παρουσία 6.000 φιλάθλων και ο Αρης (στον οποίο τότε έκανε τα πρώτα του βήματα ο Αγγελος Χαριστέας) επικράτησε με σκόρ 1-0.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και ο Σούλης Παπαδόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά αγωνιζόμενους κάποιους από τους νεαρούς που δοκίμασε και τη Μ. Τρίτη, κόντρα στον Πιερικό”.

 

To Top