ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Η καρδιά με πηγαίνει εμένα”! Η κατάθεση ψυχής του Καρυπίδη, η δέσμευση για την επόμενη μέρα και το… αίνιγμα

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης βίωσε μαζί με χιλιάδες φίλους του Άρη ανά τον… κόσμο ένα συγκλονιστικό Σαββατόβραδο. Ίσως το πιο όμορφο των τελευταίων χρόνων, σίγουρα όμως το πιο περιπετειώδες!

Χθες, ώρες αφού έσβησαν τα φώτα από το Κλεάνθης Βικελίδης και μαζεύτηκαν “καρδιές, δάκρυα, αγωνίες, λαχτάρες”, ο Καρυπίδης ανέβασε φωτογραφία στο instagram κάνοντας μια μοναδική κατάθεση ψυχής, αλλά δίνοντας μια ξεχωριστή δέσμευση για την επόμενη μέρα.

Κατέγραψε αυτό που σημειώσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: την μεγάλη απήχηση που είχε η νίκη με την απόλυτη ανατροπή στην οικογένεια του Άρη. “Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον Άρη”.

Η τοποθέτηση του θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ. Μήπως δεν τα είπε όλα;

Βέβαια στη συνέχεια ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρος κι έστειλε το μήνυμα-δέσμευση αναφερόμενος στις στιγμές που βίωσε. Όπως είπε: “μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον Άρη που ονειρευόμαστε”.

Πρέπει να ξεχωρίσουμε ότι άφησε κι ένα… αίνιγμα, αφού είπε: “Και θα γίνει αυτό. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες”.

Αφού φυσικά απένειμε τα εύσημα στον Μπούργος έδειξε γενναιόδωρος στον Μάντζιο, λέγοντας ότι: “Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Ακη Μάντζιο γιατί δικαιούται ένα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας”. για να στείλει το μήνυμα της επόμενης μέρας: “Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος . Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελιδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα . Σας ευχαριστώ”.

To Top