ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κατάθεση ψυχής του Σάσα και ο Μαντσίνι που άλλαξε (ξανά) το ματς…

Οι δύο κορυφαίοι του Άρη στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, αν και στο τέλος δεν χαμογέλασαν, ήταν οι Λούκας Σάσα και Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ελλείψει άλλων επιλογών στην άμυνα, ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και έκανε ένα ακόμα καταπληκτικό παιχνίδι με την φανέλα του Άρη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η εμφάνισή του, ήταν μία κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Αμυντικά έδωσε ατελείωτες “μάχες” με τους επιθετικούς της ΑΕΚ, τους ανέκοψε ουκ ολίγες φορές, ενώ προσπαθούσε συνεχώς να βοηθήσει και τους συμπαίκτες του στην άμυνα. Επιθετικά δεν πήρε πολλές προσπάθειες, λίγες φορές ανέβηκε αρκετά πάνω από την μεσαία γραμμή, ίσως γιατί είχε τέτοια εντολή από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Το σίγουρο είναι πως αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και έπαιξε στη φυσική του θέση, ίσως η εικόνα του αγώνα από το ξεκίνημα να ήταν πολύ καλύτερη για τον Άρη. Η απουσία του από τα χαφ, φάνηκε για μία ακόμα φορά…

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι από την πλευρά του, δείχνει πως μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων, έχει βρει τον καλό του εαυτό. Χθες, μπήκε για μία ακόμα φορά ως αλλαγή σε παιχνίδι του Άρη και άλλαξε επιθετικά όλη του την εικόνα.

Άνοιξε το σκορ στο 57΄, μόλις οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ενώ έστρωσε και το 2-0 στον Νικολά Ντιγκινί.

Ο Αργεντινός ανεβάσει ρυθμούς και δείχνει πως την επόμενη σεζόν θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του. Αρκεί να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να δουλεύει για να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο…

 

To Top