«Η κατάσταση είναι ανατρέψιμη»

O πρώην τεχνικός του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κίτρινων στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το Άρης – Πανθρακικός: “Ο Άρης δυστυχώς βρίσκεται στη προτελευταία θέση και πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι. Δε πρέπει να βλέπουμε μόνο το δέντρο αλλά το δάσος. Δε φτάνει μόνο αυτό το παιχνίδι αλλά τα υπόλοιπα του πρώτου γύρου. Η ομάδα πρέπει να καταφέρει να φτάσει 15-16 βαθμούς. Πιστεύω πως η ομάδα θα μπει δυνατά, ο προπονητής θα βρει την χημεία των παικτών και θα έρθει η νίκη”.

Για το άμα “σώζεται” η χρονιά: “Υπάρχει πολύ χρόνος και η κατάσταση είναι ανατρέψιμη. Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και θεωρώ πως θα τα καταφέρει φέτος να σωθεί.”

Για το γεγονός πως ο Άρης δεν κερδίζει στην έδρα του: “Δε περίμενα ποτέ πως θα κάνει ο Άρης τόσο καιρό να κερδίσει στο Χαριλάου. Αυτός ο κόσμος αξίζει νίκες”.

Για την πολύ καλή σχέση που είχε με τους παίκτες του Άρη:

“Τα παιδιά τα γνώρισα στον Άρη και είχαμε πολύ καλή συμβίωση. Μιλούσα στα αποδυτήρια με τα παιδιά τους είχα πει κάποια πράγματα και θεωρώ πως την πειθαρχία δε τη επιβάλλεις αλλά την κερδίζεις. Πιστεύω πως κέρδισα τον σεβασμό των παικτών όπως και αυτοί την δική μου. Έλεγα στους παίκτες πως είναι για μένα οι καλύτεροι στο κόσμο. Σωθήκαμε βαθμολογικά πέρυσι και πιστεύω πως θα γίνει και φέτος”.

Για τους Αγκάνθο και Πουλίδο:

“Με τους Αγκάνθο και Πουλίδο συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές και δε ξέρω τι έχει συμβεί αλλά θα πρέπει ο προπονητής να προλαβαίνει κάποια πράγματα και να μη πηγαίνουν στη διοίκηση. Εγώ θα τους έπαιρνα στην Τούμπα και δε έβαζα τον εγωισμό μου από πάνω. Τουλάχιστον θα έπρεπε να τους πάρει στον πάγκο ο Μιλίνκοβιτς”.

Για τον Τριανταφυλλάκο:

“Είναι ένα καταπληκτικό παιδί που πιστεύω πως μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα. Θεωρώ πως παίζει σε λάθος θέση καθώς ξέρει πολύ μπάλα και πρέπει να παίζει όπως παίζει ο Σάμαρης. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να επιστρέψει ακόμα καλύτερος από τον τραυματισμό του. Τα παιδιά στον Άρη είναι όλα πολύ καλά και υπήρξε εξαιρετικό δέσιμο με την ομάδα”.

To Top