ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κατάσταση του Γκάνεα θα κρίνει τις δύο θέσεις των μπακ ενόψει Παναιτωλικού

Ταξίδι στo Μπέλφαστ έχει το πρόγραμμα σήμερα για τον Κριστιάν Γκάνεα, καθώς για το Nations League, η Εθνική Ρουμανίας αντιμετωπίζει αύριο (21:45) την Β. Ιρλανδία.

Ο Ρουμάνος μπακ του Άρη αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, καθώς οι πιθανότητες για Πέμπτη είναι ελάχιστες.

Όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή την Κυριακή, επομένως θα υπάρχει η δυνατότητα από τον Άκη Μάντζιο να ελέγξει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του. Εφόσον δεν είναι κουρασμένος, τότε θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για το Αγρίνιο.

Το θετικό για τον 28χρονο αμυντικό, είναι πως έπαιξε ένα φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα, αναβλήθηκε ο αγώνας με την Νορβηγία, αλλά αύριο αναμένεται να είναι βασικός. Θα έχει δηλαδή παιχνίδια στα πόδια του, άρα και ρυθμό. Αν είναι σε καλή κατάσταση θα αγωνιστεί βασικός, με τον Σάκιτς δεξιά στην άμυνα.

Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει η δοκιμασμένη επιλογή του Αυστριακού. Ο Εμάνουελ Σάκιτς αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας ως αριστερό μπακ, με Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης, ήταν σταθερός αμυντικά με πολλές βοήθειες μεσοεπιθετικά, επομένως έχει το προβάδισμα.

Στο ενδεχόμενο αυτό, θα διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα για ένα ακόμα ματς ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρη.

 

To Top