ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κατάσταση του Ροζ και η επιλογή του Δεληζήση

Ο Λίντσεϊ Ροζ είχε υποστεί εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέλεξε να μείνει στην Θεσσαλονίκη στην διακοπή και να δουλέψει για να είναι έτοιμος στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, παρότι είχε κληθεί και πάλι στην Εθνική ομάδα του Μαυρίκιου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Γάλλος αμυντικός (επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Μαυρικίου, όταν είχε το σχετικό δικαίωμα) δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για τον τραυματισμό του, την ίδια ώρα, πάντως που και ο ίδιος δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με βάση την απόδοσή του στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Ο συνδυασμός των δυο παραπάνω, οδηγεί στην αναζήτηση άλλων επιλογών από το κιτρινόμαυρο τεχνικό τιμ, με αυτή του Γιώργου Δεληζήση να έχει τις περισσότερες πιθανότητες στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, πρώτο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ειπωθεί κάτι περισσότερο τώρα, την στιγμή μάλιστα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση νέου προπονητή στην ομάδα, ο οποίος και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

To Top