Η «καυτή πατάτα» στα χέρια του Άρη! Πήρε χρόνο, χρειάζεται χρήμα, προς λύση μέσω τηλεοπτικών

Συνέχεια θα έχει η… εξωαγωνιστική, αλλά πολύ κρίσιμη προσπάθεια του Άρη σε ότι αφορά το θέμα των δόσεων.

Ο «αγώνας» αυτός έχει ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα, το δεύτερο… «ημίχρονο» συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι, μετά τη συνάντηση των ανθρώπων του Αρη με την Σούπερ λίγκα και την ΕΠΟ και αναμένεται σήμερα να γίνει και η… «παράταση».

Την Δευτέρα έγινε συζήτηση με την Σούπερ λίγκα και την ΕΠΟ, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει και νέα επαφή προκειμένου να παραβρεθεί και εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ.

Η θέση της ΕΠΟ δεδομένη. Δεν μπορεί να επεκτείνει σε περισσότερες δόσεις την εξόφληση των χρεών, εμμένοντας στις 45, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το σημείο κλειδί είναι όμως ότι δίνει περιθώριο ενός μήνα στους κίτρινους (έτσι θα αναβληθούν και οι “καυτές” υποθέσεις κατά τις οποίες π.χ. οι Κουλουχέρης, Μενδρινός ζητούν την επιβολή ποινών σε βάρος του Άρη) προκειμένου να έρθουν σε κατ’ ιδίαν συμφωνίες με τους πρώην παίκτες, ώστε να ορίσουν συγκεκριμένο αριθμό που θα μπορούν να εξυπηρετηθούν. Σε αυτό αναμένεται να υπάρξει και η καλή θέληση του ίδιου του ΠΣΑΠ, ο οποίος και θα δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι είναι προς όφελός τους, η ρεαλιστική ρύθμιση των χρεών.

Με άλλα λόγια η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Άρη, ο οποίος θα πρέπει να βρει λύση απευθείας με τους παίκτες. Έχει στη διάθεσή του ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα. Πήρε χρόνο. Χρειάζεται, όμως και χρήμα για να τρέξουν τους διακανονισμούς.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS προτάθηκε σε μερικούς παίκτες που έχουν λαμβάνειν τα περισσότερα χρήματα, η λύση των 60 δόσεων με την καταβολή των τηλεοπτικών, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο, ώστε να συναινέσουν. Το κλίμα είναι θετικό. Στα προφορικά, πάντα, γιατί όσο δεν υπάρχουν τα χρήματα της προκαταβολής δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία προφορική συμφωνία.

Ο Άρης έχει ένα μήνα μπροστά του. Στο διάστημα αυτό οι κίτρινοι έχουν την δύσκολη αποστολή να βρουν λύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, τα χρέη προς τους οποίους βαρύνουν τον σύλλογο.

To Top