Η “καυτή πατάτα” στον κόσμο, οδεύουμε προς γενική συνέλευση στις 18 Ιουνίου

Μετά από 45 μέρες, όπου έχει επικυρωθεί ο υποβιβασμός του Άρη και ενώ έχουν γίνει αρκετές επαφές, συζητήσεις, διεργασίες, οι κίτρινοι βαδίζουν στο άγνωστο. Το δίλημμα που πλέον τέθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην τελευταία γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης έχει να κάνει με το πώς θα διαμορφωθεί ρεαλιστικά η επόμενη μέρα.

Από τη μια υπάρχει το συναίσθημα που αναφέρει ότι οι κίτρινοι θα πρέπει να παλέψουν στη Β’ εθνική, την ώρα που η διοίκηση της ΠΑΕ επιμένει ότι πρόκειται για ρεαλιστικό σενάριο, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για το “σχέδιο βιωσιμότητας”, πέρα από τις γνωστές τοποθετήσεις για “διαρκείας, τουρνουά, πώληση παικτών”.

Από την άλλη υπάρχει η αμφιλεγόμενη πρόταση του Γιώργου Γαλανού για συμμετοχή στη Γ’ εθνική, με όλες τις παγίδες και τα προβλήματα που μπορεί να κρύβει μια τέτοια απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση είναι ηλίου φαεινότερον ότι η “καυτή πατάτα” θα πέσει και πάλι στον κόσμο, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει, ακούγοντας όλες τις πλευρές, σε μια γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών. Θα κληθεί να αποφασίσει για μια ακόμη φορά υπό χρονική πίεση, μια και οι μέρες περνούν και οι λύσεις δεν εμφανίζονται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οδεύουμε προς μια γ.σ. στις 18 Ιουνίου, προκειμένου να υπάρχει το χρονικό περιθώριο βάσει καταστατικού, αλλά και να εκπληρωθούν και τα… deadlines από Στεφανίδη (ζήτησε προθεσμία μέχρι 15 Ιουνίου για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα των προσπαθειών του) και Γαλανού (όρισε την 23η Ιουνίου ως τελευταία για να έχει ισχύ η πρότασή του).

To Top