Πρόκληση της ΚΕΔ άλλαξε τον βοηθό Γρεβένη “ασπαζόμενη” τον “μηχανισμό” που τον έκανε Αρειανό!

O εκ των βοηθών του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Γρεβένης δήλωσε κώλυμα και δεν θα είναι παρών την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το… κώλυμα από τη στιγμή που όλος ο “μηχανισμός” του συμπολίτη έβγαλε από χθες… Αρειανό τον Γρεβένη!

Είναι προφανές ότι μετά τα φθηνά παιχνίδια με τους εισαγγελείς και το Υπουργείο Προστασίας, στην Τούμπα τους λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο στην ιδέα που το ρόστερ των εκατομμυρίων ευρώ της ομάδας τους, ετοιμάζεται να απομυθοποιηθεί για μια ακόμη φορά μπροστά στο ελληνικό φίλαθλο κοινό και προσπαθούν να κερδίσουν “μέτρα” εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως έμαθαν τόσα χρόνια και να μετατοπίσουν τις δικές τους ευθύνες στους άλλους. Αυτό κάνουν μια ζωή!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι στον αγώνα πρωταθλήματος Super League ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ (16/3/2014) αντικαθίσταται, λόγω εκτάκτου κωλύματός του (λόγοι υγείας) ο βοηθός διαιτητής Γρεβένης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) από τον Δημητριάδη Ιορδάνη (ΕΠΣ Καστοριάς)”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr “η αρνητικότητα του Γρεβένη να “παίξει” σε ματς του ΠΑΟΚ έχει να κάνει και με την απόφαση του να μη δώσει στο “Δικέφαλο” καταφανέστατο πέναλτι σε αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ του 2012″.

 

 

To Top