Η ΚΕΔ “αλλάζει”, αλλά μένει η ίδια με Περέιρα και… ΠΟΚ 4!

Η ΚΕΔ “αλλάζει”, αλλά μένει η ίδια με Περέιρα και… ΠΟΚ 4! Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε χθες για το καρκίνωμα της ελληνικής διαιτησίας, αλλά είναι φανερό ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

Την Τετάρτη πρόκειται να γίνει μία συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για το πλαίσιο απ’ το οποίο θα προκύψει η νέα ΚΕΔ / ΕΠΟ με ξένο αρχιδιαιτητή, νέα ξένα στελέχη και διετή θητεία. Ένας αρχιδιαιτητής και μία ΚΕΔ / ΕΠΟ που θα πρέπει να τυγχάνουν της στήριξης των τεσσάρων ομάδων που εκφράζουν το κατεστημένο δεκαετιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Επίσης θα πρέπει να έχει συγκροτηθεί και έρθει στην Ελλάδα έως τα τέλη Ιουλίου. Στα επόμενα δεδομένα τώρα. Η νέα ΚΕΔ θα έρθει στην Ελλάδα σε ένα διάστημα όπου δεν θα υπάρχει δράση και δεν θα μπορεί να αξιολογήσει από κοντά αγωνιστικά διαιτητές.

Θα συνυπάρξει για περίπου μία εβδομάδα με την παλιά ΚΕΔ και θα κάνουν μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για τους επόμενους πίνακες. Τους πίνακες της νέας χρονιάς και με βάση τα δεδομένα που θα δώσει η παλιά ΚΕΔ στη νέα.

Ωστόσο όπως προκύπτει οι περιβόητες αλλαγές, θα είναι για το θεαθήναι, μια και το βάρος για την συγκρότηση και την στελέχωση των νέων πινάκων θα πέσει πάνω στον Βίτορ Μέλο Περέιρα και το επιτελείο του! Το πρόσχημα; Ξέρουν πολύ καλύτερα το δυναμικό των Ελλήνων ρέφερι αλλά και το τι χρονιά έχουν κάνει.

Ο Πορτογάλος με το team του θα έχουν τον πρώτο λόγο. Σχετικά με τη νέα ΚΕΔ / ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως θα σταλούν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ονόματα υποψηφίων ξένων διαιτητών για την θέση του αρχιδιαιτητή.

Το πιο φοβερό απ’ όλα είναι ότι υπάρχει πάντως ακόμα το ενδεχόμενο οι υποψήφιοι αρχιδιαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ομάδων του ΠΟΚ 4 (οι τρεις του κέντρου συν τον ΠΑΟΚ). Με απλά λόγια θα κάνουν… casting.

To Top