“Η κερκίδα του Άρη θα είναι ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από την Κύπρο”

Για το ενδιαφέρον και την αγάπη που λαμβάνει ο Άρης από τους Κύπριους μίλησε ο δημοσιογράφος και μέλος του Super 3 Κύπρου, Δημήτρης Μανουσάκης με αφορμή τα παιχνίδια των Κιτρινόμαυρων με την ΑΕΛ Λεμεσού για την προκριματική φάση του Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρθηκε επίσης στις κινήσεις που κάνει ο σύνδεσμος προκειμένου να συντονίσει τον κόσμο που θα κατακλύσει το γήπεδο για λογαριασμό του Άρη ενώ παρείχε διευκρινήσεις στον τρόπο που θα μπορούν οι φίλαθλοι των Κιτρινόμαυρων στην Κύπρο να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τα εισιτήρια που έχει ζητήσει ο σύνδεσμος από την ΠΑΕ Άρης:

Ζητήσαμε έναν αριθμό εισιτηρίων τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσα θα μας διατεθούν. Όταν μάθουμε τον αριθμό τότε θα ενημερώσουμε τον τρόπο που θα διατεθούν. Είναι κοινό μυστικό βέβαια πως θα διατεθούν πρώτα για τα μέλη του συνδέσμου και ακολούθως τους φίλους του Άρη στην Κύπρο. Έχουμε ζητήσει επιπλέον 250 εισιτήρια για τις ανάγκες αυτών που θα ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη.

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

Ούτε εγώ που είμαι 30 χρόνια εδώ περίμενα τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και ανταπόκριση από απλούς φιλάθλους που δηλώνουν Άρης και θέλουν να βρίσκονται στην μεγαλύτερη κερκίδα της Ευρώπης, όπως μας λένε.

Για τις κινήσεις του συνδέσμου προς τον συντονισμό των φιλάθλων του Άρη που θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα:

Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλάθλων Άρη Πάφου, θα υπάρχουν λεωφορεία από το αεροδρόμιο της Πάφου για μεταφορά απευθείας στη Λευκωσία και από εκεί στον κεντρικό σύνδεσμο του Super 3. Από εκεί θα πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Επειδή το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι τεράστιο, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο μέσω Messenger για ενημέρωση.
Την παραμονή του αγώνα θα υπάρχει μπάρμπεκιου στο σύνδεσμο του Άρη στη Λευκωσία, 300 μέτρα από το δημαρχείο ενώ είναι σίγουρο πως θα υποδεχθούμε την ομάδα στο αεροδρόμιο.

Για την αγάπη των Κυπρίων προς τον Άρη:

Ο Άρης τυγχάνει ευρείας αποδοχής. Έχουμε πάρα πολλούς που δηλώνουν ΑΠΟΕΛ και μετά Άρης, Ομόνοια και μετά Άρης, ΑΕΛ και μετά Άρης. Τα παιδιά αυτά είναι σε ένα φοβερό δίλημμα, δεν ξέρουν τι να επιλέξουν. Οι περισσότεροι βέβαια επιλέγουν Άρη. Πολύς κόσμος έχει βρεθεί στην Πλατεία Ελευθέριας για να πανηγυρίσει τις επιτυχίες του αυτοκράτορα του μπάσκετ. Ξέρουν επίσης ότι ο Άρης αφιέρωσε τρόπαιο στην Κύπρο.
Αυτοί οι οποίοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο εδώ γνωρίζουν και έχει περάσει μέσα τους ότι ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν, η κερκίδα του Άρη θα είναι ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από την Κύπρο. Αυτό πιστεύουν όλοι και όλοι το αναγνωρίζουν.

Τέλος, για το θέμα της κάρτας φιλάθλου:

Όσοι έρθουν από Θεσσαλονίκη με εισιτήριο του Άρη δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου. Οι οπαδοί της ΑΕΛ χρειάζονται.
Για τους Κύπριους οπαδούς του Άρη που δεν έχουν φυσικά Ελληνική Ταυτότητα, περιμένουμε διευκρίνηση από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμό για το πώς μπορούν να έρθουν στην κερκίδα του Άρη με την Κυπριακή ταυτότητα αλλά χωρίς κάρτα φιλάθλου.

To Top