Η Κηφισιά έχει βάλει στο “στόχαστρο” τον Σωτήρη Νίνη

Η τρέχουσα εβδομάδα ήταν αρκετά έντονη για την Κηφισιά, σε μεταγραφικό επίπεδο, δεδομένου πως επισημοποίησε τέσσερις συμφωνίες ενόψει της νέας σεζόν, την πρώτη της στη Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας αυτή την περίοδο, έχει βέβαια αρκετά ακόμη κενά στο ρόστερ της, γεγονός που την υποχρεώνει να παραμείνει… στα κόκκινα σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση.

Τις τελευταίες ημέρες, ένα από τα ονόματα που έχουν κερδίσει έδαφος στη λίστα του έμπειρου τεχνικού είναι και ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σωτήρη Νίνη.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ομάδας των Βορείων Προαστίων και είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στον Έλληνα προπονητή, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν και μάλιστα και τις δύο στον Παναθηναϊκό (σ.σ.: τόσο όταν ο “Ολλανδός” ήταν βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε όσο κι όταν ανέλαβε το τιμόνι του τριφυλλιού).

Η εμπειρία που κουβαλάει από την Super League είναι ακόμη ένα στοιχείο που τον καθιστούν ενδιαφέρουσα περίπτωση για την Κηφισιά.

To Top