ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση μέσα στο σαββατοκύριακο

Ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη όλη η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Άρη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο (5/3) στις 9:00, η Κ17 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟK στο γήπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα η Κ16 αντιμετωπίζει την ΑΕ Ρετζικίου για τη Β’ Φάση του πρωταθλήματος.

Στις 11:00, το τμήμα πάλης του Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετέχει με πέντε αθλητές του στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ και Β’, που διεξάγεται στη Μίκρα.

Στις 17:00 αντί στις 18:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, η ομάδα βόλεϊ ανδρών αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον εκτός έδρας αγώνα στο Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων παίζει κόντρα στον Εθνικό Πυλαίας στο ΔΑΚ Πυλαίας.

Την Κυριακή (6/3) στις 12:00, η γυναικεία ομάδα μπασκετ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αλεξάνδρειο.

Στις 16:00, η ανδρική ομάδα χάντμπολ υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης στο γήπεδο της Μίκρας.

Επιπλέον, αυτό το Σαββατοκύριακο, το τμήμα τζούντο συμμετέχει με 18 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Α’, Παίδων- Κορασίδων. Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης στην Αθήνα.

Επίσης, το τμήμα πυγμαχίας συμμετέχει στο πρωτάθλημα νέων και νεανίδων, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο στην αρχαία Ολυμπία.

Τέλος, το κολυμβητικό τμήμα συμμετέχει στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Ανοιχτής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο ΟΑΚΑ.

To Top