ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η… κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Όλη η δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ.ΑΡΗΣ αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Το Σάββατο 23/4 το τμήμα πάλης του Α.Σ.ΑΡΗΣ συμμετέχει στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης Εφήβων και Νεανίδων  που διεξάγεται στην Πτολεμαϊδα με δύο αθλητές, την Ελένη Παπαμιχαήλ στην κατηγορία 51kg και τον Δημήτρη Εφραιμίδη στα 65kg.

Με 13 αθλητές στις κατηγορίες Παίδων/ Κορασίδων Α΄ και Β’ και Εφήβων συμμετέχει το τμήμα τζούντο στο 13ο Διεθνές τουρνουά “Olympus Cup” 2016 στο Λιτόχωρο

Στις  17:30 η Κ17 αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα στη Νάουσα με τον Κοπανό Νάουσας.

Στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων αγωνίζεται για την Γ’ Φάση του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ με τον Μυγδονιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στις 20:00 η ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων Α.Σ.ΑΡΗΣ 2 αγωνίζεται στο ΔΑΚ Πανοράματος κόντρα στον ΑΠΟ Πανοράματος  για το τουρνουά εκτός συναγωνισμού.

Στις 21:30 η ομάδα μπάσκετ των νεάνιδων αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ 2015-2016. Το πλεονέκτημα έχει ο ΑΡΗΣ με 2-1 στους αγώνες.

Την Κυριακή 24/4 το τμήμα στίβου συμμετέχει με δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες στην Α’ Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών με τη συμμετοχή των ΕΑΣ Θεσσαλονίκης και ΕΑΣ Πιερίας-Ημαθίας σε Καυτανζόγλειο και στάδιο Αμπελοκήπων.

Στις 15:00 η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο αγωνίζεται στο γήπεδο Αδαμόπουλου στο Βόλο κόντρα στους Αργοναύτες Βόλου.

Στις 20:30 η γυναικεία ομάδα χαντμπολ αγωνίζεται στη Σταυρούπολη με τον Απόλλωνα Σταυρούπολης.

Πηγή: arisac.gr

To Top