Μια κιτρινόμαυρη… “γοργόνα” γεμίζει με ελπίδες για ένα λαμπρό αύριο!

Η Αμαλία Σιπποπούλου μόλις στα δώδεκα της χρόνια, στρέφει τα πρώτα φώτα πάνω της, ως μέλος της κολύμβησης του Άρη.

Οι επιδόσεις της στην κατηγορία των προ-αγωνιστικών κατηγοριών είναι μια καλή αφορμή για να φανεί ότι ο Άρης έχει την ικανότητα να αναδεικνύει αθλητές με προοπτική στην κολύμβηση.

Είναι η κορυφαία αθλήτρια της κατηγορίας της στα 200 μέτρα ύπτιο με χρόνο 02:37.54 !
Οι χρόνοι της και στα υπόλοιπα αγωνίσματα γεμίζουν ελπίδες ότι η Αμαλία θα αποτελέσει την δύναμη του Άρη στα επόμενα χρόνια και γιατί όχι να βαδίσει στα “πατήματα” του μεγάλου πρωταθλητή του συλλόγου του Άρη Γρηγοριάδη!

Εκτός απο τα ατομικά της αγωνίσματα η σκυταλοδρομία του Άρη στα κορίτσια 12 ετών κέρδισε στο χειμερινό πρωτάθλημα και τις 3 σκυταλοδρομίες που συμμετείχε. Την Αμαλία την πλαισιώνουν στα ομαδικά αγωνίσματα η Βλάχου Σοφία – Πετρούλια Βένια – Ζορπίδου Ελισάβετ και Μήττου Αικατερίνη.

Ξεκίνησε την κολύμβηση σε ηλικία 5 ετών στις ακαδημίες του Κλεάνθης Βικελίδης με προπονητή τον Κυριάκο Παπαεμμανουήλ μέχρι την ηλικία των 10 ετών και τώρα προπονείται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με προπονήτρια την Κατερίνα Μπλιάμου.

Έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Γιώργο που ασχολείται με την Μουσική και είναι το στήριγμα και το γούρι της στους αγώνες. Ο αγαπημένος της ήρωας στην καθημερινότητα της είναι η ξαδέρφη της Μαρία Μιχαλάκα μέλος της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης γυναικών του Άρη με διακρίσεις σε παγκόσμια κ πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Αμαλία μέσα από το PRESSARIS προσκαλεί όλα τα παιδιά ν ασχοληθούν με το άθλημα της κολύμβησης ώστε το καλοκαίρι να ευχαριστιούνται τα παιδιά τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Αξίζει τον κόπο να ευχηθούμε στην Αμαλία και σε όλα τα παιδιά του Άρη καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα που θα γίνει 28-30 Ιουνίου στο εθνικό κολυμβητήριο.

 

To Top