slideshow-2

Η “κιτρινόμαυρη” πρωταγωνίστρια με φανέλα Super 3 στην παράσταση που “κέρδισε” τη Θεσσαλονίκη! (photos)

Άρης παντού, Άρης και στην θεατρική σκηνή! Η “κιτρινόμαυρη” πρωταγωνίστρια με φανέλα Super 3 στην παράσταση που “κέρδισε” τη Θεσσαλονίκη καταγράφει κι αυτήν την πραγματικότητα!

Η ταλαντούχα ηθοποιός Αλεξάνδρα Σταμούλη πρωταγωνιστεί με φανελάκι του Super 3 στην παράσταση Football που ανέβηκε στο θέατρο “Αμαλία” και θα επαναληφθεί στις 13-14 Δεκεμβρίου, λόγω της μεγάλης της επιτυχίας.

Η Σταμούλη κόρη του καθηγητή του ΑΠΘ Χρυσοστόμου Σταμούλη, επίσης γνωστού για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του, είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Και για τις υποκριτικές ικανότητες, αλλά και για τα χρώματα του Άρη!

Δείτε εδώ:

Σηµείωµα παράστασης: Η αλήθεια είναι έξω… Κάποιοι άναβαν τους πυρσούς µε τη φλόγα απ’ την καρδιά τους και έπαιζαν ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι για να προχωρήσουν ένα βήµα δεν είχαν άλλη επιλογή παρά µόνο να κλωτσήσουν µια µπάλα. Γι’ αυτό όµως πηγαίνουµε στο γήπεδο: µήπως η µπάλα έρθει σε εµάς και καταφέρουµε να προχωρήσουµε ένα βήµα. Ίσως και να ενωθούµε! – Πάτε στο γήπεδο και θα δείτε

Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που κοιμόμασταν ενώ οι άλλοι υπέφεραν. Με την ευχή να πούμε όλην την αλήθεια στα παιδιά μας.
Football / I consider it a challenge before the whole human race

Βασισµένο στο Football: Το παιχνίδι της ανθρωπότητας του Θανάση Τριαρίδη.

Πληροφορίες
Παραστάσεις: Δευτέρα 13 & Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ώρα 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ γενική είσοδος, 10 ευρώ μειωμένο
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αμαλία (Καθημερινά 10.30-14.30 & 17.30-21.30)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310842509, 2311825788

Αντί σημειώματος σκηνοθέτη

Football. Θα σας μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν θα σας πούμε για τον Μέσι και τον Κριστιάνο– ή για τον Μαραντόνα και τον Πελέ. Αυτά τα ξέρετε όλοι – κι όσοι δεν τα ξέρετε, ανοίγετε το Ίντερνετ και διαβάζετε σεντόνια αφιερώματα. Για τα γκολ τους, για τις γκόμενές τους, για τις κοκαΐνες τους, για τα γκολ που έβαλαν με το χέρι… Εμείς θα σας μιλήσουμε για πράγματα κάπως πιο παλιά και κάπως πιο βαθιά… Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι κλωτσάνε μια μπάλα. Στη λάσπη. Και στ’ αλήθεια, ξέρετε, το πιο μεγάλο ματς δεν το κέρδισε ούτε ο Πελέ, ούτε ο Μαραντόνα ούτε ο Μέσι που φεύγει σαν το νερό που κυλάει. Το κέρδισε κάποιος Αντόνιο Χοσέ Ποδέθες. Μην ψάχνετε στην μνήμη σας κανένας δεν τον ξέρει. Ξέρετε τον Μέσι που κάνει τα μη μου άπτου κουταλάκια και δεν ξέρετε τον παίκτη που τρύπησε τα δίχτυα της Ιστορίας… Για να το πούμε ωμά: τον παίκτη που γκάστρωσε την ιστορία με το σπέρμα του… Τέτοιοι είμαστε οι άνθρωποι αχάριστα σκυλιά που θυμόμαστε τους λάθος ανθρώπους. Κατά τα άλλα η σκηνή είναι εντελώς γυμνή…
Αλήθεια, εσείς τι περιμένετε να δείτε από αυτήν την παράσταση;

Σημείωμα δραματουργού

Η αλήθεια είναι έξω… Κάποιοι άναβαν τους πυρσούς με τη φλόγα απ’ την καρδιά τους και έπαιζαν ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι για να προχωρήσουν ένα βήμα δεν είχαν άλλη επιλογή παρά μόνο να κλωτσήσουν μια μπάλα. Γι’ αυτό όμως πηγαίνουμε στο γήπεδο: μήπως η μπάλα έρθει σε εμάς και καταφέρουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα. Ίσως και να ενωθούμε! Πάτε στο γήπεδο και θα δείτε… Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που κοιμόμασταν ενώ οι άλλοι υπέφεραν. Με την ευχή να πούμε όλη την αλήθεια στα παιδιά μας.

To Top