ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «σπίτι» της FIFA, στη Ζυρίχη, η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 8-18 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία. Έτσι, η πρωταθλήτρια CONCACAF (σ.σ. η ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), Αμέρικα (Μεξικό), η πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία), και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), απέκτησαν μια καλύτερη εικόνα για τα «εμπόδια» που καλούνται να ξεπεράσουν στον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Στην «αυλαία» της διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας θα αντιμετωπίσει στις 8/12 στη Γιοκοχάμα την Όκλαντ Σίτι από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία είναι η πρωταθλήτρια Ωκεανίας, στον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στους προημιτελικούς. Ο νικητής αυτού του μπαράζ θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης την πρωταθλήτρια Αφρικής και η ομάδα που θα επικρατήσει σε αυτό το παιχνίδι θα αναμετρηθεί στους ημιτελικούς με την Ατλέτικο Νασιονάλ στην Οσάκα.

Στο μεταξύ, η Αμέρικα θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση την πρωταθλήτρια Ασίας και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα «μονομαχήσει» στους «4» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιοκοχάμα, όπου θα διεξαχθεί και ο τελικός της διοργάνωσης την Κυριακή 18/12.

To Top