ΜΠΑΣΚΕΤ

Η κλήρωση της Basket League – Πρεμιέρα με ΠΑΟΚ στο Παλέ!

Μέσα στο μπάχαλο που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΕΣΑΚΕ όρισε για σήμερα την κλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο Hilton της Αθήνας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο Παλέ και 2η αγωνιστική με Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Το πρόγραμμα του Άρη

1η αγωνιστική Άρης – ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική Ηρακλής – Άρης

3η αγωνιστική Ομάδα Α’ – Άρης

4η αγωνιστική Άρης – Ιωνικός

5η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Άρης

6η αγωνιστική Άρης – Κολοσσός

7η αγωνιστική Ήφαιστος – Άρης

8η αγωνιστική Άρης – Περιστέρι

9η αγωνιστική Ρέθυμνο – Άρης

10η αγωνιστική Άρης – Πανιώνιος

11η αγωνιστική ΑΕΚ – Άρης

12η αγωνιστική Άρης – Λαύριο

13η αγωνιστική Προμηθέας – Άρης

Την 2η αγωνιστική ο Άρης θα παίξει στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή. Περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στη πρεμιέρα.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου θα τραβήξει το μπαλάκι του Άρη και τραβάει τον αριθμό 7. Εντός έδρας ο Άρης στη πρεμιέρα! “Εύχομαι στο πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ να βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών και να κακτήσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Καλή χρονιά σε όλους”, είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Κλειδάριθμο θα πάρουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω ίδιας έδρας, ο Άρης και ο Ηρακλής λόγω εντοπιότητας και ο Πανώνιος με τον Ιωνικό Νικαίας γιατί πιθανώς θα χρησιμοποιήσουν το ίδιο γήπεδο.

Τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. “Γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην σας αναστατώσουμε…”, είπε ο κ. Αυγενάκης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων από την ΕΡΤ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει μείωση των εσόδων.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στο βήμα… Μια ομιλία γεμάτη ανακρίβειες και στόχους που δεν μπορούν να επιτύχουν οι ομάδες έθεσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης. Η ΕΡΤ στα στιγμιότυπα που επέλεξε δεν είχε ούτε μία φάση από αγώνα του Άρη, παρά μόνο ένα στιγμιότυπο με μια σημαία του Αυτοκράτορα…

Η έναρξη της Basket League έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Ξεκινάει νωρίτερα το πρωτάθλημα λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Άρης εκπροσωπείται στην κλήρωση από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου.

Στην κλήρωση συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Προμηθέας Πατρών, Ρέθυμνο, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Περιστέρι, Λαύριο, ΠΑΟΚ, Ιωνικός, Ήφαιστος Λήμνου, Ηρακλής, Κολοσσός και η ομάδα Α’.

Στην σημερινή κλήρωση θα μπουν 13 ομάδες και μια άγνωστη ομάδα, καθώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ποια θα είναι η 14η που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

 

To Top