Η “κλήση 166” και ο… νοηματικός διάλογος Αρβανίτη – Αγγέλου

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Βαγγέλης Αγγέλου γύρισε προς την κερκίδα των επισήμων, εντόπισε τον Λευτέρη Αρβανίτη και του έδειξε με το ένα δάκτυλο το μυαλό του. Σα να του λεγε “στο είχα πει”. Επί της ουσίας αυτό ακριβώς του έλεγε, γιατί οι δυο τους είχαν συζητήσει πολύ πριν το παιχνίδι και για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για την πορεία της ομάδας. Γι’ αυτό και ο Αρβανίτης επίσης με μία κίνηση του χεριού του τον παραδέχτηκε.

Ο Αγγέλου χαρακτήρισε “κλήση 166” το τηλεφώνημα της διοίκησης προς το πρόσωπό του. Δεν το είπε τυχαία. Οι διοικούντες είχαν αντιληφθεί ότι η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα δεν ήταν καλή και είχαν αντιληφθεί ότι οι ευθύνες βαραίνουν την τεχνική ηγεσία. Υπό αυτή την έννοια το τηλεφώνημα στον Αγγέλου είχε χαρακτήρα… άμεσης ανάγκης.

Αρβανίτης και Αγγέλου συζήτησαν πολύ το τελευταίο τριήμερο, πριν τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Ο Έλληνας προπονητής είχε προβλέψει νίκη, είχε προβλέψει όμως και ντέρμπι. Έπεσε μέσα και στα δύο, γι’ αυτό και γύρισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα προς τον Αρβανίτη.

 

To Top