Η κλεψύδρα μετράει αντίστροφα, συνεχίζεται η προσπάθεια σε πολλά μέτωπα με… ορίζοντα τη γενική συνέλευση

Η κλεψύδρα στον Άρη μετράει αντίστροφα με τον χρόνο μεγάλο αντίπαλο και κατά δήλωση των ίδιων των παραγόντων της ομάδας ότι “κόκκινη γραμμή” των εξελίξεων θα είναι η 31η Μαΐου, ώστε να γίνει το «ταμείο» της συνολικής προσπάθειας.

Από την πλευρά τόσο της ΠΑΕ, όσο και της ΚΜΑ τονίζεται με έμφαση ότι “η προσπάθεια μας συνεχίζεται σε πολλά μέτωπα, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν…”.

Με βάση τα όσα είπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης, η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης στις 28 Μαΐου θα αποτελέσει κομβικής σημασίας «ραντεβού», που θα ρυθμίσει τις εξελίξεις. Με τις δηλώσεις του αυτές επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να ανοίξει εκεί τα χαρτιά του.

Όπως επισημαίνεται από επίσημα χείλη, στόχος είναι να παρουσιαστεί το πλάνο βιωσιμότητας, πάνω στο οποίο θα “πατήσει” ο Άρης, με βάση τη δέσμευση ότι η παρούσα διοίκηση στοχεύει στη συμμετοχή της ομάδας στη Football League. Δηλαδή επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο.

Η γενική συνέλευση της 28ης και οι εκλογές της 29ης Μαΐου, αποτελούν, πια, τις σημαντικές ημερομηνίες  ορόσημο για την κιτρινόμαυρη οικογένεια η οποία ψάχνει εναγωνίως για λύσεις.

To Top