ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… κλοπή του γκολ και όσα έγιναν στον πρώτο προημιτελικό του Άρη με τον Ολυμπιακό (video)

Ο Άρης καλείται σήμερα να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης, εκεί όπου παρά το γεγονός ότι δεν έκανε σούπερ εμφάνιση, είχε ευκαιρίες, δοκάρι, ενώ του στέρησαν γκολ.

Ηττήθηκε τελικά με 1-0 από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ενώ όλα θα κριθούν στη σημερινή ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης. Στο 30 ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ στην πρώτη του ευκαιρία. Ο Ανδρούτσος έκανε κούρσα από τον άξονα, βρέθηκε σε θέση αριστερού εξτρέμ και σέντραρε ωραία για τον Γκάρι Ροντρίγκες που βγήκε στην πλάτη του Μαζικού και πλάσαρε από κοντά.

Διακριθείς για τον Άρη ο Κουέστα, ο οποίος αν και δεν απειλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και αποσόβησε τον κίνδυνο. Καλή εμφάνιση από τους Ετέμπο και Νταρίντα. Απώλεια για τους κιτρινόμαυρους σε κείνο το ματς τόσο ο Καμαρά, όσο και ο Καμάτσο.

Πιο σημαντική στιγμή για τον Άρη η ευκαιρία του Καμάτσο με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και φυσικά το γκολ του Ιτούρμπε το οποίο ακύρωσε στο 15′ ο διαιτητής χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί…

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι (80′ Μπουχαλάκης), Ντόη, Ρέτσος, Ανδρούτσος (65′ Ρέαμπτσιουκ), Ιν. Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μασούρας, Κασάμι (65′ Χάμες), Ροντρίγκες (69′ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69′ Μπακαμπού)..

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα, Μαζικού, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Ετέμπο, Νταρίντα, Ιτούρμπε (65′ Πάλμα), Μαντσίνι (69′ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία (46′ Καμάτσο), Καμαρά (35′ Γκρέι).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Martins Diago (Πορτογαλία)

VAR: Miguel Hugo (Πορτογαλία) AVAR: Μεϊντάνας Ανδρέας (Αχαϊας)

ΒΟΗΘΟΙ: Campos Andre (Πορτογαλία), Ribeiro Hugo (Πορτογαλία)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Μανούχος Ευάγγελος (Αργολίδας)

To Top