ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κολλήγα για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Άρη που ξεκινάει και ο… Σάσα!

Η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Άρη, Ρία Κολλήγα, μίλησε για την ομάδα που ξεκινάει αύριο τις υποχρεώσεις της κόντρα στα Γιάννενα στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά είπε: «Πηγαίναμε από αναβολή σε αναβολή από τον Οκτώβριο. Ο κορωνοϊός έχει φέρει πολλές αλλαγές στις ζωές μας και όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ ψυχοφθόρο για όλους μας και κυρίως για τις αθλήτριες».

Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος: «Χωρίζεται ξανά σε δύο ομίλους και θα γίνουν τα παιχνίδια μόνο από τον Α’ γύρο. Είναι δύσκολη η κατάσταση για όλους. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα που δεν ξεκίνησε ποτέ. Στην Ευρώπη το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν σταμάτησε ποτέ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο Γυναικών δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα».

Για τον Άρη: «Κοντά στον έναν μήνα με προπονήσεις συνεχόμενες. Υπάρχουν και τραυματισμοί αλλά δυστυχώς ήταν εξωαγωνιστικοί με ατυχήματα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο. Έγιναν αρκετές αλλαγές, έχουν μείνει κάποιες έμπειρες παίκτριες που αγκάλιασαν τις μικρότερες. Καμία ομάδα δεν μπορεί να θέσει κάποιον στόχο, καθώς όλα είναι ρευστά».

Για την αντρική ομάδα: «Είμαστε λάτρεις του αντρικού μας τμήματος και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μακάρι να μπορούσαμε να ήμασταν και στο γήπεδο. Κάνει καταπληκτική πορεία και πιστεύω πως θα μπορέσει να κρατήσει τη 2η θέση στο τέλος.  Η επιθετική μας γραμμή μου αρέσει πολύ. Από τους αγαπημένους μου είναι βέβαια ο Σάσα, αλλά μεσοεπιθετικά έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες».

To Top