Η κοροϊδία δεν έχει όριο με τον ΠΑΟΚ και τον Φιλομένο!

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα έμβασμα πληρωμής προς τον Φιλομένο, όμως ο μάνατζερ του παίκτη ξεμπρόστιασε για άλλη μια φορά τον Δικέφαλο, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός τους στην Ελβετία! Ο τραγέλαφος συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ πως πήρε άδεια;

Στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του Λούσιο Φιλομένο, Χουάν Κρουζ δήλωσε πως “σας διαβεβαιώ ότι δεν έχουμε κανέναν λογαριασμό στην Ελβετία. Πως μπήκαν τα λεφτά σε έναν λογαριασμό που δεν υπάρχει; Ούτε στην Ελλάδα έχουμε λογαριασμό. Μόνο στην Ισπανία υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός του Λούσιο”, προσθέτοντας πως “το έγγραφο αυτό δεν έχει ισχύ. Είναι ψευδές, από την στιγμή που δεν πληρωθήκαμε. Ξαναλέω ότι ο παίκτης δεν έχει κανέναν λογιαριασμό στην Ελβετία. Μόνο εγώ εκπροσωπώ τον Λούσιο επτά χρόνια τώρα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος ατζέντης. Ο Λούσιο περιμένει τα χρήματά του”.

Ρωτήθηκε αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα και απάντησε πως “ναι μιλήσαμε. Είπαμε το πως μπορεί να λυθεί το θέμα. Εγώ είπα στον ΠΑΟΚ ότι εφόσον δώσει τα χρήματα τότε όλα θα είναι ΟΚ. Μιλάμε με τον Νο2 της FIFA. Με τον κύριο Χούλιο Γκροντόνα και περιμένουμε να δοθεί λύση”.

 

To Top