Η κορυφή… περνάει από την Ξάνθη!

Μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Λεβαδειακού με 3-0, η Κ-20 δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει το Σάββατο στην Ξάνθη την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Η αναμέτρηση κόντρα στους Ακρίτες έχει προγραμματιστεί για τις 13.00 στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη και αποτελεί ένα ακόμα βήμα για τον Άρη ώστε να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, που απέχει μόλις δύο βαθμούς.

Οι “κίτρινοι” για μία ακόμα εβδομάδα παρέμειναν τρίτοι στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς και 15 αγώνες στο ενεργητικό τους, ενώ στην πρώτη και δεύτερη θέση διατηρήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (37 βαθμοί σε 15 και 17 αγώνες αντίστοιχα). Παράλληλα, το σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού για την 7η αγωνιστική, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0, έφερε τις δύο ομάδες στους 32 βαθμούς (σε 15 και 17 παιχνίδια αντίστοιχα) και τις διατήρησε στην πέμπτη και έκτη θέση.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Πασσιαλής πέρα από τον τραυματία Μπαγκή, που αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα στο επόμενο διάστημα, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, καθώς σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκε και ο Τάσος Καράδαης.

Το παιχνίδι της Ξάνθης θα διευθύνει ο Φώτης Τερετίδης από την Ένωση Καβάλας με βοηθούς τους Καραβασίλη και Λασρή από τον ίδιο σύνδεσμο. Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στις 11.30 στη Σουρωτή, το οποίο και αναμένεται να κρίνει το ποια ομάδα θα κρατήσει να ηνία του πρωταθλήματος.

To Top