ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η κορυφαία επίδοση Έλληνα στην ιστορία του Άρη από τον Τολιόπουλο!

Ο Τολιόπουλος τελείωσε το παιχνίδι με 38 πόντους που αποτελούν την κορυφαία επίδοση Έλληνα παίκτη στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα! Από την περίοδο 1992-93 η κορυφαία μέχρι χθες επίδοση ήταν εκείνη των 34 πόντων που είχε ο Γιώργος Σιγάλας στο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου 1999-2000 κόντρα στον Ηρακλή. Συνολικά, ο Τολιόπουλος ισοφάρισε την τρίτη μεγαλύτερη επίδοση πόντων στην ιστορία του Άρη στην Basket League.

*Πρόκειται για νέο ρεκόρ περιόδου στην Basket League αφού ο γκαρντ του Άρη ξεπέρασε την επίδοση των 34 που είχε ο Τζο Γιανγκ στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Ιωνικό για τη 2η αγωνιστική.

*Οι 38 πόντοι του αποτελούν παράλληλα ρεκόρ στην ιστορία των 48 αγώνων των δύο ομάδων στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού κατέρριψε την επίδοση των 34 που είχε ο Άγγελος Κορωνιός στο ματς που έγινε στο Περιστέρι για την κανονική περίοδο της σεζόν 1996-97 (85-79).

*Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε και νέο ρεκόρ περιόδου στο ranking αφού είχε 39, τέσσερις βαθμούς πάνω από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση που μοιράζονταν οι Σλούκας (2η), Μαυροκεφαλίδης (4η) και Χόκινς (4η αγωνιστική)

To Top