Η κούραση “λύγισε” τον Άρη

Την ήττα από τον Εθνικό με 3-1 σετ γνώρισε ο Άρης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο βόλεϊ:

“Η κούραση από το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη στοίχισε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι όσο είχαν τις δυνάμεις με το μέρος τους κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο μέρος των δυνατοτήτων τους.

Ο Άρης πήρε το πρώτο σετ με 25-18, όμως στη συνέχεια η σαφώς πιο ξεκούραστη ομάδα του Έβρου επικράτησε με 25-16, 25-15 και 25-23. «Μάχη» έγινε και στο τέταρτο σετ όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 19-16, όμως ο Εθνικός κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει το σετ. Η ομάδα του Μιχάλη Κυριακού αγωνίστηκε χωρίς τους Γιάννη Κυριακίδη και Δημήτρη Γκαρά.

Τα σετ: 18-25, 25-16, 25-15, 25-23

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Ράιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Ανδρεάδης, Αν.Δαλακούρας, Μιγιαήλοβιτς / Δαρίδης (λ), Γραμματικάκης, Κ.Δαλακούρας.

Άρης (Κυριάκου): Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Ρόλιτς, Ντίνας, Γάτσης, Παπαδημητρίου / Τσοπάνογλου (λ), Ίλιτς, Ναζίρης, Χατζηπαραδείσης.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για to Σάββατο (21/09) στις 16.00 στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, στο οποίο το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας”.

To Top