ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κρίσιμη επόμενη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο σχεδιασμός του Άρη

Προ ημερών, στην τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της Super League αποφασίστηκε η αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι 24 Απριλίου και όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη ή σύσκεψη -αν το επιτρέψουν οι συνθήκες- για να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Αυτή η νέα τηλεδιάσκεψη αναμένεται να γίνει στα μέσα της εβδομάδας, πριν δηλαδή ολοκληρωθεί η αναστολή που είχε αποφασιστεί.

Πρόκειται για την πλέον κρίσιμη, καθώς αναμένεται αν αποφασιστούν πολλά αναφορικά με την “επόμενη μέρα” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον Άρη, τηρείται στάση αναμονής πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους “κιτρινόμαυρους” να γνωρίζουν τι ακριβώς θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ενδεχόμενη επανέναρξη θα αλλάξει αρκετά όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, όπως αντίστοιχα και η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, από την στιγμή που δεν θα υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια, ενώ θα μειωθούν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες.

Η UEFA από την πλευρά της κάνει ότι είναι δυνατόν για να συνεχιστούν οι δικές της διοργανώσεις, αλλά και τα εθνική πρωταθλήματα, οπότε οι χώρες που έχουν καταφέρει να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως η Ελλάδα, ανήκουν στην κατηγορία αυτών που σίγουρα θα πιεστούν για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους.

To Top