Η κρίσιμη χαμένη βολή και οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη κόντρα στους Σέλτικς (videos)

Η σεζόν 2020/21 ξεκίνησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς με ήττα από τους Σέλτικς (122-121) στην Βοστώνη. Ο “Greek Freak” ωστόσο συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει την περασμένη σεζόν.

Δεν ξεκίνησε το ματς όπως θα ήθελε, δυσκολεύθηκε πολύ από την άμυνα των Σέλτικς, έκανε επιθετικά φάουλ που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό, έβρισκε ξανά και ξανά μπροστά του τον Μάρκους Σμαρτ, όμως ο Γιάννης έμεινε συγκεντρωμένος και στην τέταρτη περίοδο πάτησε το γκάζι. Έβαλε 15 πόντους σε κάτι λιγότερο από έξι λεπτά για να μαζέψει τη διαφορά από τους 16 (105-89) στους δύο (109-107), έδωσε στη συνέχεια το προβάδισμα στους Μπακς, όμως στο φινάλε ήταν άτυχος.

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε καλή άμυνα στον Τέιτουμ που αναγκάστηκε να πάρει ένα πολύ δύσκολο σουτ, το οποίο έβαλε με την βοήθεια του ταμπλό, πριν αστοχήσει στη βολή που θα έστελνε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Σε 36 λεπτά είχε 35 πόντους από 10/18 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6/8 βολές (άλλαξε και πάλι το στυλ του, επιστρέφοντας στην παλιά του εκτέλεση), 13 ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο μπλοκ, αλλά και πέντε φάουλ με επτά λάθη, κάνοντας όμως εκπληκτική δουλειά στην τέταρτη περίοδο.

 

To Top