Η “κόκκινη γραμμή” του Άρη για τα τηλεοπτικά, όλα ανοιχτά

Το χθεσινό ρεπορτάζ για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δείχνει ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα για τον Άρη. Στο αέρα βρίσκεται η υπόθεση των τηλεοπτικών, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να καρποφορήσει μια οριστική συμφωνία.

Οι κίτρινοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τη NOVA. To συνδρομητικό κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ, κάτι φυσικά που βρίσκει αντίθετο τον Άρη. Οι “κίτρινοι” έχουν βάλει τη δική τους “κόκκινη γραμμή”, η οποία σε κάθε περίπτωση δεν ξεκινάει από τόσο χαμηλά και συζητούν σε ένα επίπεδο διαπραγμάτευσης που ξεκινάει από τα διπλάσια χρήματα, με αδιαπραγμάτευτα το brand name του συλλόγου, την δεδομένη εμπορικότητα του και τη δυναμική του κόσμου του ανά το πανελλήνιο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ένα ακόμη ραντεβού. Πάντα στο παιχνίδι είναι ο ΟΤΕ και ένα ακόμη κανάλι, αλλά όλα είναι ρευστά με τον κίνδυνο οι κιτρινόμαυροι να βρεθούν δίχως τηλεοπτική στέγη να είναι ορατός, εφόσον δεν ικανοποιηθούν στοιχειώδη οικονομικά ανταλλάγματα.

To Top