Η κόντρα και τα γκολ!

Φουλ δράση έχουμε το Σάββατο σε όλη την Ευρώπη, με τα «μεγάλα» πρωταθλήματα να μας δίνει αρκετές επιλογές να πάμε ταμείο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, έχουν οι αναμετρήσεις σε Ισπανία και Γερμανία, που θα μας πληρώσουν με τη λογική και τα… γκολ.

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης

Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Χετάφε, που έρχεται από το σπουδαίο διπλό στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με σκορ 2-0 επί της Σεβίλλης. Οι Μαδριλένοι κράτησαν έτσι ανέπαφη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την εστία τους και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η Ατλέτικο από την άλλη, πήγε να… βγάλει τα μάτια της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 87′ στο παιχνίδι με την Εϊμπάρ, ωστόσο έσωσε τα προσχήματα και τον βαθμό με το τελικό 1-1. Μεσοβδόμαδα δε, ξεκίνησε με το δεξί στο Champions League και μπορεί να βρέθηκε να χάνει, επιβλήθηκε όμως με σκορ 2-1 της Μονακό εκτός έδρας. Περιμένουμε πολύ δυνατό παιχνίδι και την Χετάφε να κοιτάει στα μάτια τους «ροχιμπλάνκος». Αδικεί το σετ αποδόσεων τους γηπεδούχους και με αυτή τη λογική αξίζει να κοντράρουμε την ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε.

Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου

Δεν τα πάει καθόλου καλά εντός των συνόρων η Σάλκε που δεν έχει βρει τα πατήματα της. Ήταν κατώτερη του μετρίου στο ντέρμπι με τη Γκλάντμπαχ και ηττήθηκε 2-1. Μετά από τρία ματς, παραμένει έτσι χωρίς βαθμό. Για το Champions League μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με την Πόρτο και ενώ ο Φέρμαν απέκρουσε πέναλτι. Στον αντίποδα, οι Βαυαροί δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της Λεβερκούζεν, της οποίας επικράτησαν με σκορ 3-1. Παρουσιάζουν πολύ σοβαρό πρόσωπο ως εδώ. Στην πρεμιέρα τους στο Champions League πάντως, τα βρήκαν σκούρα κόντρα στη Μπενφίκα. Ακόμα κι έτσι, επιβλήθηκαν με σκορ 2-0. Περιμένουμε τώρα, τη Μπάγερν να κατεβάσει ταχύτητα. Είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά αν το κάνει, οι «βασιλικοί μπλε» μπορούν να βρουν το γκολ. Για αυτό θα πάμε με το G/G.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

To Top