Η κόρη του Ίλια Ίβιτς παίζει ποδόσφαιρο και φορά τα “γαλανόλευκα”

Τελικά τα περί… μήλου που πέφτει κάτω από τη μηλιά επιβεβαιώνονται αρκετά συχνά. Να, δείτε την περίπτωση της Mίλα Ίβιτς, κόρης του Ίλια Ίβιτς και της Ελένης Πετρουλάκη, η οποία… βαδίζει στα χνάρια του διάσημου πατέρα της.

Με τέτοια ποδοσφαιρικά γονίδια και με πατέρα και θείο (Βλάνταν Ίβιτς) να έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ήταν θέμα… χρόνου η ενασχόληση μιας εκ των θυγατέρων του Ίλια με τη “στρογγυλή θεά”. Ο… κλήρος έλαχε στη Μίλα, η οποία επέλεξε το ποδόσφαιρο και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η 16χρονη Μίλα Ίβιτς αγωνίζεται από τα 14(!) στην Ολυμπιάδα Υμμητού και την Α κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών και είναι στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων, επιλέγοντας την Ελλάδα και όχι τη Σερβία, πατρίδα του πατέρα της, για να αγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κορασίδων με την Σκωτία, η Μίλα Ίβιτς σκόραρε το πρώτο της γκολ με τα “γαλανόλευκα” και έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο.

Και αν αναρωτιέστε για την επιδραστικότητα του Ίλια Ίβιτς στην περίπτωση της Μίλα, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, του Άρη και της ΑΕΚ, παρακολουθεί διακριτικά την εξέλιξη της, δίνει τις συμβουλές του, αλλά δεν… παρεμβαίνει και έχει δώσει άπλετο χώρο στη 16χρονη κόρη του για να προχωρήσει με το δικό της τρόπο στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Αν επίσης έχετε απορία αναφορικά με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Μίλα, η ταχύτητα είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα και αγωνίζεται στην επίθεση.

Πηγή: Novasports.gr

To Top