ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… λάσπη και η σπίλωση συσπειρώνουν τον Άρη

Η λάσπη και ο πόλεμος κατά του Άρη συνεχίζεται. Όλοι έχουν καταλάβει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δυναμώσει και τους… χαλάει τη δουλειά. Έτσι αποφάσισαν να ανακαλύψουν νέο τρόπο σπίλωσης, μπλέκοντας τον ισχυρό άνδρα των κιτρινόμαυρων με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη διότι έφαγαν μαζί τον Οκτώβριο του 2020. Τρομερά πράγματα.

Ξεχνάνε βέβαια πως ο Χογκέγκ δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ως ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ, που είναι η πρώην ομάδα του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ η εταιρεία του, Ownix, είχε μέχρι πρότινος συνεργασία (μεταξύ άλλων) και με την Μπαρτσελόνα. Αυτό που τους πονάει όμως είναι ο Άρης και ο Καρυπίδης.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν κύκλοι της ΠΑΕ: “φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμη στο δήθεν ανεξάρτητο και αντικειμενικό site, ότι η προσπάθεια σπίλωσης του Άρη και του Θόδωρου Καρυπιδη, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά με τις γνωστές «στενές σχέσεις» του ιδιοκτήτη του, πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει. Συσπειρώνει ακόμη πιο πολύ την οικογένεια του Άρη γύρω από την ομάδα και μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Συνεχίστε έτσι…”.

To Top