ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λέγκια θέλει άμεσα τον Ροζ, όλα ανοικτά για τη μεταγραφή του, κρίσιμη ημερομηνία η 30η Ιουνίου

Η Λέγκια Βαρσοβίας επανήλθε για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ και πιέζει τον Άρη για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μεταγραφή. Ο παίκτης παραμένει στα 3-5 Πηγάδια ακολουθώντας την προετοιμασία της ομάδας, οι κίτρινοι δεν θα αφήσουν τον παίκτη τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου λόγω της αβεβαιότητας με την απόφαση του CAS.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός στόχος της ομάδας από την Πολωνία, η οποία πιέζει τον Άρη για να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του.

Οι κίτρινοι δεν πρόκειται να δώσουν τον Ροζ, αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά και πάντα με την προϋπόθεση οτι και ο παίκτης θέλει να πάει στη Λέγκια. Υπενθυμίζεται ότι ο Ροζ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα πριν από την 1η Ιουλίου, καθώς οι κίτρινοι δεν μπορούν να ρισκάρουν οποιαδήποτε ενέργεια, αν δεν περάσει η 30η Ιουνίου ώστε να μπορούν να κάνουν μεταγραφές, έστω περιμένοντας την απόφαση από το CAS.

Μέχρι τότε δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καμία μεταγραφική κίνηση για τους κίτρινους αφού εκκρεμεί η απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο.

 

To Top