Χωρίς κατηγορία

Η Λέστερ έκανε… εξοχικό το Σεντ Τζέιμς Παρκ της Νιουκάστλ (video)

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» πανηγύρισε η Λέστερ, που επικράτησε 2-1 της Νιουκάστλ.

Σε… εξοχικό έχει μετατρέψει τα τελευταία χρόνια το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» πέρασαν και φέτος από την έδρα της Νιουκάστλ, αυτή τη φορά με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League και έφτασαν τις πέντε νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις τους.

Έτσι, με τη νίκη αυτή, που ήταν η έβδομη σε εννιά εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, η Λέστερ έφτασε τους 32 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -1 από τις πρωτοπόρους Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Νιουκάστλ, από την πλευρά της, παρέμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη και ταυτόχρονα στη 15η θέση με 19 βαθμούς.

Πολύ «φτωχό» σε ευκαιρίες και θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Λέστερ ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, η Νιουκάστλ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κι ελάχιστες φορές έκανε αισθητή την παρουσία της.

Λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι «αλεπούδες», μετά από ωραία συνεργασία Μπαρνς-Βάρντι-Μάντισον, άνοιξαν το σκορ με πλασέ του τελευταίου. Είκοσι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη, χάρη σε τέρμα του Τίλεμανς, ο οποίος έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με το γκολ του Κάρολ στο 82’, αλλά μέχρι εκεί. Η Λέστερ έκανε σωστή διαχείριση και έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1.

To Top