Η Λέσχη Φίλων Άρη κατά του ρατσισμού

Η κοινωνική δράση παράλληλα με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Λέσχης Φίλων Άρη και αποδείχτηκε εμπράκτως για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή της στο FARE Action Week, την εβδομάδα δράσης κατά του ρατσισμού.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμήνς δράσης η Λέσχη Φίλων Άρη διένειμε περίπου 10.000 ενημερωτικά φυλλάδια που αναφέροταν στο ρατσισμό, τις επιπτώσεις του στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία και τρόπους αντιμετώπισής του ενώ έστειλε και μηνύματα σε μέλη και κατόχους διαρκείας με το εξής μήνυμα: “Τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ λένε όχι στο ρατσισμό και οποιαδήποτε μορφής διάκριση. Μάθε περισσότερα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ρατσιστικών συμπεριφορών στο www.farenet.org”.

brochures2Επίσης, διευκόλυνε την προσέλευση των παιδιών που συνόδευαν τους παίκτες και κανόνισε συνέντευξη με τον εκπρόσωπο του οργανισμού fare στη NOVA. Η Λέσχη Φίλων Άρη είναι επίσημος συνεργάτης του οργανισμού Football Against Racism in Europe (FARE), έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με θέματα που “τρέχει” ο συγκεκριμένος οργανισμός.

To Top