Η Λέφσκι έμεινε… ρέστη λόγω Κάλβο!

Το ταμείο είναι… μείον στην Λέφσκι Σόφιας, λόγω Τόνι Κάλβο! Η βουλγάρικη ομάδα αδυνατεί να βάλει χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα και η ιστοσελίδα “blitz.bg” εξηγεί τους λόγους της οικονομικής στενότητας της.

“Ο Ισπανός Τόνι Κάλβο είναι ο κύριος λόγος, που η Λέφσκι δεν έχει χρήματα να ξοδέψει, καθώς τα κόστισε 500.000 ευρώ. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει 300.000 ευρώ προκαταβολή στον παίκτη και τον ατζέντη του κατά τις υπογραφές των συμβολαίων και τον ετήσιο μισθό του.

bulgaria-calvoΤο συμβόλαιο του Κάλβο είναι για 1+1 χρόνο και στο τέλος της σεζόν μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο και αν πραγματικά φύγει χωρίς το παραμικρό όφελος για τη Λέφσκι θα είναι η χειρότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών”.

Την ίδια ώρα, τα… μαντάτα πληροφορήθηκε ο νέος τεχνικός της βουλγαρικής ομάδας, Νικολάι Κοστόφ, από τον ιδιοκτήτη της Λέφσκι, Τοντόρ Μπάτκοφ, δηλαδή ότι δεν πρόκειται να δαπανηθούν χρήματα τον Ιανουάριο για μεταγραφές, καθώς το καλοκαίρι διέθεσε 800.000 ευρώ για μεταγραφές!

 

 

 

To Top